top of page

Reise og opphold

Reise

Fra Oslo kan man fly enten til Milano, Genova eller Torino. Derifra er det togforbindelser til Mombaruzzo togstasjon. Fra Genova finnes det en direkte togforbindelse til Mombaruzzo, mens reisen fra Milano og Torino vil innebære togbytte(r).

 

Vi antar at de fleste vil fly til Milano. Togturen derifra til Mombaruzzo tar ca. 3 timer. Reiser man med bil fra flyplassen tar turen ca. 1,5 time.

 

Togstasjonen i Mombaruzzo er bare noen minutters biltur fra La Villa Hotel. Vi arrangerer gjerne transport mellom Mombaruzzo togstasjon til La Villa Hotel for de som ønsker det.  

Informasjon om togruter, togavganger og billetter finner du her: 

 

Selv vil vi fly fra Oslo til Milano, og kjøre fra Milano flyplass til La Villa Hotel med leiebil. Ved spørsmål til reise er det bare å ta kontakt med oss når som helst. 

Afternoon Light

Opphold

Vi gleder oss stort over at så mange ønsker å feire dagen sammen med oss! La Villa Hotel, hvor bryllupet skal holdes, har imidlertid kun et begrenset antall sengeplasser. For de av dere som ikke har fått bekreftet rom på La Villa Hotel vil det derfor være nødvendig å ordne med hotell-opphold selv. 

 

Siden Mombaruzzo er noe avsidesliggende er det litt begrenset med hoteller i umiddelbar nærhet. Det er derimot flere overnattings-muligheter med en 5-20 minutters biltur fra La Villa Hotel. Det finnes også ferieboliger i Mombaruzzo tilgjengelig for leie på AirBnb.

 

Vi har lagd en liste med linker til noen av hotellene i nærheten av La Villa Hotel i ulike prisklasser. Den finner du litt lengre ned på siden. Vi anbefaler å booke overnatting så snart som mulig, da vi ser at hotellene i området har begynt å ta bookinger for våren. 

Vi vil sørge for at taxier er tilgjengelig for retur fra La Villa Hotel på bryllupsdagen. 

La Villa - Resepsjon.jpeg

Hoteller og gjestgiverier

​​​​

La Villa - Åssiden 2.jpeg
bottom of page